juli 21, 2024

Det är lättare än du tror att komma i form

Oavsett vilken dag som blir den utvalda börja på ny kula-dagen så kommer det alltid en dag nummer två när den är slut. Det enda man då behöver göra är att upprepa gårdagen.

Svårare än så är det inte att komma i form.

Ät perfekt en dag, planera frukosten, se till att sköta lunchen och avsluta med en hälsosam middag. Ta några minuter på kvällen och reflektera över dagen, anteckna gärna tankar och känslor för att kunna ta fram i framtiden när det är kämpigt. Steg nummer två är som sagt att upprepa det hela och fortsätta tills du nått ditt mål.

Det är framgångsreceptet – gör en dag perfekt och upprepa tills du är i mål. Inte så svårt va? Givetvis får man räkna med att hinder kommer att komma men det är ingen fara, du kommer att nå i mål trots att upplägget kanske bara blir 80% strikt i slutändan.

Oavsett om man är vältränad eller inte så dyker jul, nyår, bröllop osv upp. Det är en del av livet och absolut inget som ska ge ångest. Ät, njut och börja om på nytt dagen efter. Ingen kan vara 100% så det är bara att acceptera och slappna av.

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM