juli 21, 2024

Anna och Philip är PT paret som tillsammans med barnen bor och arbetar i Stockholm och Göteborg. De brinner för att påverka Sveriges folkhälsa och använder såväl digitala plattformar som gym som redskap för sina ändamål.

annasidan

Anna Tennmark är en väl etablerad personlig tränare och kostrådgivare som många känner igen från bland annat tidningar och Internet. Med utbildning även inom skönhetsbranschen har hon bred kunskap och erfarenhet i hälsovärlden.

Anna lever en hälsosam och aktiv livsstil där tänket är att må bra inombords för att kunna påverka det yttre. Genom tjänster i gymmet och online har Anna hjälpt kvinnor och män att komma i form, bli av med sockerberoende, stärka musklerna, förbättra hälsan, framförallt genom att lära dem att jobba med det inre i första hand.

Kosthållningar som lchf, paleo, clean eating, halvfasta, fasta med mera är något Anna har både erfarenhet och kunskap inom. På så sätt har hon kunnat jobba med en brett klientel under sin tid som personlig tränare.

Sociala medier är ett viktigt verktyg för Anna att kunna motivera och inspirera och på så sätt sprida sin kunskap till så många som möjligt. Nedan ser ni hennes kanaler så välkomna att följa.

Mail: tennmarka@gmail.com

Blogg: annatennmark.se

Instagram: @atennmark

ptphilip

Vem är den där PT-Philip?
Philip Lailani är personlig tränare med över 18 års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter genom åren finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf, Viktor Frisk, Daniel Paris, Dogge Doggelito, Marika Carlsson och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier.

Philip har även tränat politiker från riksdagen, EU-parlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från bland annat Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser, pensionärsgrupper samt många kända influencers. Han figurerar i både TV och magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Aftonbladet, Expressen, Jönköpingsposten, Gefle Dagblad, Veckorevyn, Solo, Amelia, Cosmopolitan, Metro med flera.

Mail: philip@lailani.se

Blogg: ptphilip.se

Instagram: @philiplailani