juli 21, 2024

Sudio Vasa Blå Bluetooth hörlurar

Vi har haft möjligheten att prova Sudios Vasa Blå hörlurar. Sudio är ett företag som står för eleganta produkter med exceptionell ljud- och byggkvalitet. De är måna om att deras kunder ska vara stolta över att bära och använda deras produkter.

Hörlurnarna vi provat har enligt beskrivningen ljud med studiokvalitet, elegant design och 8 timmar av frihet. Vi kan hålla med om att både ljudet och deisgnen är i toppklass. Ljudet är klart och basen är riktigt bra för prisklassen. För att använda dem kopplar man ihop med sin smartphone och kan sedan även ta emot samtal med den inbyggda mikrofonen och kontrollera din telefon med fjärrkontrollen.

Sudio Vasa Blå är så kallade in ear-lurar som levereras med fyra extra silikonproppar i olika storlekar, en laddningsladd och ett metallclip. Anna är glad att de mindre silikonpropparna medföljde då många lurar har för stora sådana för att passa i hennes öron. Det medföljer också ett litet läderfodral i samma färg som lurarna för förvaring när du inte använder hörlurarna.

Vi har både promenerat, styrketränat och sprungit med lurarna och de satt hela tiden som de ska. När man inte använder dem hänger man dem enkelt runt halsen. Philip är extra nöjd då han kan ladda telefonen samtidigt som han styrketränar med musik i öronen tack vare Bluetooth.

Philip valde de vita lurarna medan Anna föredrog rosa och rosé. De finns även i blå eller svart färg.

sudio_vasa_bla_bluetooth

Ni kan läsa mer om Sudio och deras produkter på hemsidan: www.sudiosweden.com. Är ni sugna på att beställa ett par så levereras de inom 48 timmar. Vi har äran att få erbjuda er läsare en rabatt på 15% genom att ange koden PTtraning15. Bra va?

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM