juli 21, 2024

Frågor och svar om våra upplägg

Är du nyfiken på våra kost- och träningsupplägg? Vi har sammanställt de vanligaste frågor och svaren som rör dem. Vill du komma direkt till våra upplägg så hittar du dem HÄR.

Vad får man för resultat om man följer era kost- och träningsupplägg?

Vi har skapat dem utifrån kvinna/man så alla som kör dem går ner i fettvikt och strärker musklerna. Hur snabbt man når sitt mål beror på hur många kilon man vill gå ner. Uppläggen fungerar lika bra för den som vill gå ner 20 kilon som den som har de tre sista att bli av med.

Får man färdiga recept eller ska man räkna själv?

Du får färdiga recept till alla måltider och vi har räknat på allt så det ger så bra resultat som möjligt. Du behöver alltså inte räkna kalorier, komma på egna recept eller liknande. Följ bara planen vecka för vecka mot dina mål.

Jag är vegan, vilket upplägg ska jag köra då?

Då rekommenderar vi Kickstart 2024 som förutom ordinarie kost även innehåller kostplaner för veganer och lakto-ovo vegetarianer. Övriga upplägg fungerar fint att ersätta animaliska livsmedel med veganska motsvarigheter.

Vad händer om jag inte kan följa upplägget till punkt och pricka?

Vi har skapat en plan för din kost och träning som ger dig maximalt resultat under den givna perioden. Om du av någon anledning inte kan följa kosten till 100% eller träna alla pass så kommer du fortfarande att få resultat. Som exempel räcker det med att följa kostplanen för att gå ner i fettvikt. Vill du endast fokusera på träningen så kan du inrikta din på träningsdelen i upplägget.
När du fått materialet har du det för alltid och kan köra det fler omgångar i framtiden.

Vad kostar ett kost- och träningsupplägg från er?

Det kostar 990 kr och då ingår en kostplan, träningsprogram för både gym och hemma, en guide samt extra bonusmaterial beroende på vilket upplägg du väljer att köra.

Hur lång tid tar det att se resultat?

Du kommer att känna resultat redan efter ett par dagar eftersom du kommer att få mer energi, sova bättre, lugnare mage osv. Efter en vecka kommer du att se resultat på vågen och dina mått därefter. Beroende på hur många kilon du vill gå ner så når du ditt mål efter x antal veckor. Alla våra upplägg kan du köra en eller flera omgångar efter varandra om du vill gå ner många kilon. Du kan även kombinera upplägg, exempelvis börja med Kickstart och sedan fortsätta med 60 days challenge 1.

Hur kan jag komma igång med upplägget?

Du beställer det genom att maila oss. Du kan då passa på att ställa dina frågor till oss så får du all info du behöver.
Ditt upplägg får du skickat till dig samma dag och du är redo att sätta igång dagen efter om du vill. Du bestämmer själv när du vill starta efter att du fått materialet.

Kan jag köra med min partner?

Ja, du får alltid kosten uträknat för både kvinna och man så vill du köra med din partner så fungerar det fint.

Ingår det coachning?

Allt du behöver finns i upplägget och det finns goda möjligheter till att variera maten och hitta sådant man tycker om. Du har alltid möjlighet att maila oss om du har frågor kring något i upplägget när du kör. Vill du ha personligt schema och coachning under hela din period så har vi även en sådan tjänst via vår app i telefonen. Skicka dm för mer info om det.

Hur är träningen upplagd? Hur många pass?

Du kör 4 träningspass per vecka, antingen hemma eller på gymmet. Det ingår träningsprogram för hela perioden för båda. Om du inte hinner träna fyra gånger så kör du så många av dem som du har möjlighet till.
Träningen är baserad på styrketräning som kommer att gynna din viktnedgång och själva passen varierar från upplägg till upplägg. Utöver styrketräningen så går du promenader. Du kan då välja löpning istället om du vill.

Kan jag köra gruppträning istället för styrketräning?

Ja, du kan köra dina ordinarie pass om du önskar. Vi rekommenderar att du kör 1-2 styrkepass i veckan utöver gruppträning om du har möjlighet.

Vilket upplägg börjar de flesta med?

Det mest populära upplägget är Kickstart 2024 då det går att köra väldigt strikt om man vill och ger väldigt bra resultat. Det är omfattande med olika alternativ med kosten beroende på hur fort man vill gå ner. Sedan är 60 days uppläggen väldigt populära för sin goda mat och snabba resultat. Vi har något för alla så ta en titt bland dem eller fråga oss på mailen om du har svårt att bestämma dig. Vi har även kombopaket som ger ett lägre pris per upplägg.

Klicka HÄR för att komma till våra kost- och träningsupplägg.

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM