juli 21, 2024

Proteinpulver vi rekommenderar

Det finns många proteinpulver på marknaden och de kan variera i pris beroende på kvalitet, smak, tillverkare osv.

Nedan ser du de pulver vi använder och rekommenderar. Klicka på länkarna om du vill läsa mer eller beställa hem. Produkten öppnas i en ny flik och vill du lägga till fler produkter i varukorgen så går du tillbaka till den här sidan och klickar på nästa.


Supreme Whey 100 – Delta Nutrition

Supreme Whey 100 är ett högkvalitativt proteintillskott. Proteinet kommer från ett kvalitativt vassleproteinkoncentrat vilket medför att varje skopa ger hela 23 g protein. Supreme Whey 100 är även berikat med matspjälkningsenzymer och laktasenzym. Enzymer har i kroppen till uppgift att spjälka (bryta ner) bland annat kolhydrater som laktos samt protein och fett. Detta protein har god krämig konsistens och väldigt goda smaker.

Använd när: Efter ditt träningspass, i gröten på morgonen, som ett mellanmål, innan läggdags eller som komplement till en måltid med lite mindre protein.

För dig som: Vill ha ett kvalitativt pulver som smakar väldigt gott.

Länk: Supreme Whey 100 hos Gymgrossisten
Rabattkod: ANNAOCHPHILIP10 ger 10% rabatt på alla Delta Nutrition produkter.


Supreme Isopro 100 – Delta Nutrition

Supreme Isopro 100 kombinerar två högkvalitativa former av proteinvassleproteinisolat och vassleproteinhydrolysat. Ett vassleproteinisolat är den renaste formen av protein. För att få fram ett isolat så renas nästan alla kolhydrater och fett bort från produkten. Ett vassleproteinhydrolysat är ett redan spjälkat protein. För att protein ska kunna tas upp i tunntarmen så bryter kroppen ner det med hjälp av enzymer. Med ett vassleproteinhydrolysat är denna process redan utförd och proteinet är sönderdelat.

Använd när: Efter träningspasset, som morgonshake/i gröten.

För dig som: Är restriktiv med kalorierna. Även bra för dig som inte vill bli lika mätt av en shake som övriga pulver.

Länk: Supreme ISO Pro 100 hos Gymgrossisten
Rabattkod: ANNAOCHPHILIP10 ger 10% rabatt på alla Delta Nutrition produkter.


Supreme Casein 100 – Delta Nutrition

Supreme Casein 100 kombinerar två högkvalitativa former av protein, kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat. Mjölkprotein från ko har en naturlig fördelning av ungefär 20 % vassle och 80 % kasein. Det innebär att du i denna produkt även får med lite vassle som komplement till kaseinet.

Använd när: Som shake eller i gröten på morgonen, som mellanmål eller innan läggdags. Går även att dricka efter träningspasset.

För dig som: Vill ha mer mättnadskänsla. Gillar lite tjockare konsistens på din shake.

Länk: Supreme Casein 100 hos Gymgrossisten
Rabattkod: ANNAOCHPHILIP10 ger 10% rabatt på alla Delta Nutrition produkterVeganska proteinpulver

Vegan Protein Blend – Star Nutrition

Vegan Protein Blend är för dig som letar efter ett helt veganskt protein med det lilla extra. Utöver att en skopa ger dig hela 20 g protein så får du även en fantastisk blandning av frukt- och grönsakskoncentrat i form av Spectra™.

Använd när: Som mellanmål, efter träningen eller som extra proteintillskott när som helst under dagen.

För dig som: Är vegan, vegetarian eller inte tål mjölkprodukter.

Länk: Vegan Protein Blend hos Gymgrossisten
Rabattkod: ANNAOCHPHILIP10 ger 10% rabatt på alla Delta Nutrition produkter


Vegan Protein Pro – Fairing

Vegan Protein Pro är ett proteintillskott som baseras på högvärdiga vegetariska proteinkällor. Fairings Vegan Protein Pro består av en noga sammansatt proteinblandning av flertalet högvärdiga proteinkällor i perfekt kombination, närmare bestämt havreprotein, risprotein, hampaprotein och ärtprotein.

Använd när: Som mellanmål, efter träningen eller som extra proteintillskott när som helst under dagen.

För dig som: Är vegan, vegetarian eller inte tål mjölkprodukter.

Länk: Vegan Protein Pro hos GymgrossistenVad är proteinpulver?

Proteinpulver är ett kosttillskott som används för att öka sitt dagliga proteinintag, vilket är till fördel när man tränar regelbundet. Proteinpulver kan komma från olika källor, som vassle/kasein (mjölk), ägg, kött, ärtor, soja eller andra växter, och hjälper till med muskelåterhämtning och tillväxt efter träning. Det bör dock ses som ett komplement till en balanserad kost.

För att blanda en proteinshake behöver du en shaker eller en mixer. Använder du en shaker börjar du med att hälla i önskad mängd vätska, exempelvis vatten eller mjölk. Du tillsätter sedan en skopa proteinpulver (eller önskad mängd) och skakar. Din shake är sedan redo att drickas och kan även förvaras i kylen till senare tillfälle.

Om du vill öka mängden protein i havregrynsgröten tillagar du den som vanligt och rör ner önskad mängd pulver vid servering. Förslagsvis en halv deciliter proteinpulver till en portion gröt.

Den här sidan innehåller adlinks.

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM