juni 24, 2024

Personlig träning med Anna och Philip

Att engagera oss som personlig tränare innebär oftast mer än att bara börja träna för att nå nya mål. Det handlar lika ofta om att förändra en livsstil för att uppnå det du vill.

Nedan följer en kort beskrivning av vad vi har att erbjuda dig, oavsett om du vill gå upp eller ner i vikt eller kanske bara känna dig piggare finns det ett upplägg som passar för just dig. Vi finns på ett privatägt gym på Odenplan dit alla är välkomna att träna med oss även om ni vanligtvis tränar någon annanstans.

Personlig Träning
Vi träffas på gymmet under en timmes tid för ett effektivt träningspass. I Personlig Träning ingår mätningar, målsättningar, träning, stretchning, coachning, information om kosttillskott samt rådgivning vad som är bra att äta för att uppnå dina specifika mål. Vi är insatta i de flesta moderna kosthållningarna och anpassar efter önskemål, förutsättningar och mål.

PT-timmar säljes i paket om 10, 20 eller 30 timmar. Givetvis går det att köpa fler eller färre vid önskemål.

Coachning
Ett coachningstillfälle innebär 90 minuters genomgång vad som är bra träning för dig, vad du bör äta och hur du kombinerar detta med din vardag. Du får dessutom ett träningsupplägg med instruktioner att köra på egen hand efteråt.

Ni mailar den ni vill ta kontakt med för mer information och pris:

Philip: philip@lailani.se

Anna: tennmarka@gmail.com

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM