juli 21, 2024

Withings Wifi personvåg

Vågen vi använder oss av hemma är en Withings Wifi våg som är anpassad för oss som vill ha stenkoll på formen året runt. Genom några enkla inställningar kommer vågen att hålla reda på vem i familjen som ställer sig på den utan att behöva knappa in något. Den håller koll på upp till åtta personer. Resultatet skickas trådlöst till ens telefon och sitt privata konto på nätet.

Eftersom man bara ställer sig och väntar några sekunder för att allt ska registreras behöver man inte titta på siffrorna på displayen. Perfekt för de som vill hålla koll på vikten och fettprocenten långsiktigt men inte vill se dagligen. Man kan nämligen efter en lite längre period se hur semestern, julen, träningen inför olika lopp osv. påverkat kropssammansättningen.

 

wifin_vit

När du ställer dig på den blir du inte bara vägd, den kan som sagt också mäta ditt kroppsfett i procent, mäta din hjärtrytm genom fötterna och till och med mäta luftkvaliteten och temperaturen i ditt hem.

wifivagen

 

Allt detta synkas trådlöst via WiFi eller Bluetooth till gratisappen Withings Health Mate (iOS och Android). Plötsligt behöver du inte spekulera och fundera längre. Allt är där, i form av tydliga grafer och diagram, och du sätter själv upp dina egna mål. Kanske är det just den enkelheten och tydligheten som gör att 97 % av Withings-användarna har rapporterat att vågen hjälpt dem gå ner i vikt.

Här beställer du din Wifi personvåg (fri frakt)

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM