april 13, 2024

Sömnrevolutionen – Förändra ditt liv en natt i taget

Som de flesta vet är sömnen otroligt viktig för såväl välmående, energinivån och träningsresultaten. För lite sömn påverkar inte bara koncentrationsförmågan, orken och dylikt utan även hungern. Det är under timmarna man sover kroppen återhämtar sig och gör sig redo för en ny aktiv dag.

The Huffington posts grundare och chefredaktör Arianna Huffington har skrivit boken Sömnrevolutionen där hon förklarar hur uppfattningen om att sömn är ett sätt att slösa med tid äventyrar vår hälsa och undergräver vårt arbetsliv, vårt privatliv och vårt sexliv. Hon utforskar den senaste forskningen kring hur vårt teknikberoende stör vår sömn, vad som händer med oss medan vi sover och drömmer och synar även den farliga industrin kring sömnmedel.

somnrevolutionen_liten

Vi är mitt i en global sömnbristskris, skriver ­Arianna Huffington, grundare och chef­redaktör för ­The ­Huffington Post. Och detta har djupgående ­konsekvenser. Vad som behövs, hävdar hon djärvt, är inget ­annat än en sömnrevolution. ­Endast genom att förnya vår ­relation till sömnen kan vi ta tillbaka kontrollen över våra liv.I Sömnrevolutionen visar Huffington hur uppfattningen om att sömn är ett sätt att ­slösa med tid äventyrar vår hälsa och undergräver vårt arbetsliv, vårt privatliv och vårt ­sexliv. Hon utforskar den ­senaste forskningen kring hur vårt teknikberoende stör vår sömn, vad som händer med oss medan vi sover och drömmer och synar även den farliga industrin kring sömn­medel. Huffington erbjuder också en rad rekommendationer och tips från ledande forskare på hur vi kan bli bättre på uppbyggande sömn och utnyttja dess otroliga kraft.Arianna Huffington är en grekisk-­amerikansk författare och en av ­grundarna och chef­redaktör för The Huffington Post. Huffington har av tidningen ­Forbes utsetts till en av de mest inflytelserika och mäktigaste kvinnorna i världen.

Här beställer du ditt ex: Sömnrevolutionen – Förändra ditt liv en natt i taget av Arianna Huffington

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM