maj 23, 2024

Polar M600 – den smarta träningsklockan

Det är många som insett fördelarna med att träna med en pulsklocka och det finns många alternativ på marknaden. En klocka som definitivt sticker ut från mängden är M600 från Polar. Vill man ha en vattentålig smartklocka med mängder av funktioner som pulsmätare, aktivitetsmätare, gps med mera är det definitivt klockan man ska satsa på. Det spelar ingen roll vilken nivå man är på, den har något för alla.

Vi har under en veckas tid aktiverat oss både i löpspåret och på gymmet med klockan på armen. Vi har på så sätt fått en mängd information sammanställt i telefonen. Vi har bland annat fått reda på hur långt vi gått, hur många steg vi tagit, vad pulsen legat på, mycket vi sovit och hur många timmar som varit kvalitativ sömn. Det och mycket mer är statistik som man på sikt kan använda för att se hur formen och hälsan förbättras.

polar_m600_magasinet_artikel

Här är fem andra funktioner vi gillar hos klockan.

  • Visar hur aktiv du har varit under dagen och ger praktisk vägledning för hur du kan nå ditt dagliga aktivitetsmål.
  • Klockan ger feedback om din aktivitet varje dag/vecka/månad och visar hur dina aktiva val påverkar din hälsa.
  • Visar exakt hur många kalorier du har förbrukat under träningen. Baseras på vikt, längd, ålder, kön, individuell maxpuls samt din puls under träningen.
  • Ger motiverande feedback omedelbart efter träningen med en beskrivning av träningspassets effekt.
  • Träna inför tävlingen med ett personligt anpassat träningsprogram i Polar Flow. Välj bland fyra mål: fem kilometer, en mil, halvmaraton och maraton, så får du ett träningsprogram som är anpassat till dig och dina mål.

Eftersom klockan är en så kallad smartklocka är den kompatibel med din androidtelefon eller iphone. På så sätt får man tillgång till en mängd extrafunktioner som telefonsamtal, musik, kalender, mail, kartor och mycket mer. Det finns även många tredjepartsappar som går att installera i klockan, exempelvis Lifesum.

polar-m600-800

Vi ger Polar M600 högsta betyg inom kategorin smarta träningsklockor och vill ni läsa mer så hittar ni all info på Polars hemsida:

https://www.polar.com/sv/produkter/sport/M600

 

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM