oktober 16, 2019

Supergoda pannkakswraps

Fantastiskt gott recept på pannkakswraps kommer här. Antingen gör man dom matigare och fyller wrapsen med kyckling, sallad, fetaost eller varför inte tonfiskröra. Så gott!

Med romansallad i så blir det sådär härligt krispigt också. Enkelt recept som är utan mjöl och socker. Hade mitt pannkaksrecept som grund med ändrade lite för att få dom lite matigare.

Pannkakswraps

2 ägg

1 dl mjölk (valfri vätska, vatten, mandel alt. kokosmjölk)

ca 30g philadelphia

1/2 msk fiberhusk (kan uteslutas)

Vispa ihop alla ingredienser och låt svälla en stund (om du har i fiberhusk). Stek i kokosolja eller smör på medelvärme, blir ca 4 st wraps. Låt svalna och fyll sedan med vad du vill ha i. Perfekt som frukost, mellanmål eller middag och super att ha med som utflyktsmat till barnen. Även färska bär och grädde till är mumsigt!

wpid-wp-image-1071774448jpg

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM