december 19, 2018

Lucka 7

leaf-wood

Reload Superfood Bar, ett av våra absoluta favoritställen i matväg är en nytänkande restaurang som serverar mat som innehåller extremt höga halter av vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter. Dessa ger kroppen energi och stärker immunförsvaret och är fantastiska som laddning före träning – och som återhämtning efter ett hårt pass.

Det höga kravet på prestation idag – både fysiskt och mentalt ökar kravet på att vi äter det som verkligen tillför kroppen med energi, det vill säga all den näring som vi behöver för att klara av vardagen. Därför är det viktigt att äta näringsrik mat utan onödiga skadliga ämnen, kemikalier, tillsatser som dessutom smakar väldigt gott.

Studiofotografering av Reload Superfood's sortiment.

Det är Reload – ett ställe där man kan laddar på och laddar om med supernyttiga och supergoda rätter, mellanmål och alternativ gjorda med noga utvalda råvaror från det bästa som vår värld har att erbjuda.

Studiofotografering av Reload Superfood's sortiment.

Vill man äta varmt kan man välja mellan ugnsgrillad kyckling med bulgur &  hummusröra eller grillad lax m färsk potatis och valfri dressing.

rawfood

Alla rawfood bakelser i deras monter är glutenfria, laktosfria, sockerfria och helt fria från mejerier.

Så vad är Superfood?

Superfood eller superfrukter är ett samlingsnamn för bär och frukter som innehåller mycket höga halter av vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter. Dessa ger kroppen energi och stärker immunförsvaret samt påskyndar läkning.

14561955_1098294306936487_7808119358646910976_n

Reload serverar fantastiska Acai bowls (acai skål) som alla borde prova. En sådan skål innehåller färskfrusen Açaí  mixad med banan och honung. Toppad med  granola, skivad banan och honung. Beroende på vilken skål man väljer kan de även toppas med bär, jordnötssmör, kokos med mera.

Reload Superfood Bar

Sveavägen
Sveavägen 78
T – Rådmansgatan

Sergel
Sergelgatan 23
T – Hötorget

Solna strand
Torggatan 4
T – Solna strand

I dagens lucka vinner två personer varsitt Reload-kort laddat med 1000 kr att använda i deras restauranger.

Studiofotografering av Reload Superfood's sortiment.

– Eat clean    Train mean    Get lean

Så här deltar du i tävlingen som idag är på Instagram.

Vi väljer tillsammans med Reload Superfood Bar ut två personer som vinner varsitt Reload-kort laddat med 1000 kr att använda i deras restauranger.

  1. Följ våra konton @atennmark, @philiplailani samt gilla dagens lucka.
  2. Motivera på Annas eller Philips bild varför just du vill vinna kortet till dig själv eller som julklapp till någon annan. Avsluta med att tagga minst tre vänner.

Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnaren presenteras därefter här i magasinet och i lucka sju på Instagram. Beslutet kan ej överklagas och vinnarna betalar eventuell vinstskatt.


Dagens vinnare är @miss_elisa_sophie och @mikyljaa 🎁 Stort grattis till er! ✨

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*