december 19, 2018

Lucka 4

Vi älskar att röra oss utomhus. Vi är nog överens om att uttrycket ”det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder” stämmer rätt bra. Klär man sig rätt är det riktigt skönt att motionera utomhus oavsett om det är en löprunda eller långa promenader i vildmarken.

Det finns många tillfällen det inte räcker med de vanliga träningskläderna utan man behöver klä på sig ett extra lager. En butik vi föredrar att handla ifrån är Fritidsfabriken. Bra kvalitet till riktigt bra priser. Nu har vi möjlighet att låta två av er vinna varsin valfri jacka från deras sortiment. Ni ser ett urval av deras jackor nedan. Klicka in på deras sajt för att se resten och övriga klädesplagg.

Vad är då Fritidsfabriken?

Idén till Fritidsfabriken föddes på en vandring upp till everest basecamp i Nepal för ett par år sen. Pernilla, en av grundarna av Fritidsfabriken, hade svårt att hitta kläder inför vandringen med riktigt bra passform. De plagg hon hittade som höll måttet funktionellt var alldeles för dyra och passformen var långt ifrån vad hon var ute efter. De billigare märkena höll inte måttet vare sig i funktion, design eller passform. Hon tänkte att ”någon” borde ta tag i problemet, det borde finnas ett märke som gjorde riktigt bra funktionskläder med grym passform till ett överkomligt pris. Någon blev så småningom vi själva..

Nu flera år senare och tillsammans med Niclas, också en inbiten traveler, har de gjort idén till verklighet. Både Pernilla och Niclas är travelers i blodet och har varit i alla världens hörn, de reser så ofta de kan till allt från amazonas djungler till hiking i svenska fjällen och klättring i thailand.

Ett plagg ska enligt Fritidsfabriken kunna användas vid flera aktiviteter, multifunktionella plagg är vad vi eftersträvar. Välsittande funktionsplagg i rätt material, hybridkläder som kombinerar slitstarka material med stretchmaterial för bästa funktion och passform.

Deras mål är att vi som kunder ska vara lika nöjda med deras plagg som med ett dubbelt så dyrt.

Ps. Det är just nu fri frakt och öppet köp till och med 7 Januari om ni vill köpa uppskattade julklappar.

Så här deltar du i tävlingen som idag är på Instagram.

Vi utser tillsammans med Fritidsfabriken två vinnare som får välja varsin jacka ur deras sortiment. (värde upp till 1095 kr)

  1. Följ våra konton @atennmark och @philiplailani.
  2. Gilla dagens lucka på våra Instagram. (läggs upp under morgonen)
  3. Följ @revolutionrace på Instagram.
  4. Kommentera på våra Instagram vad du gillar bäst med att vara ute i naturen.

Tävlingen avslutas vid midnatt då vi väljer två kommentarer som vi gillar. och vinnaren presenteras därefter här i magasinet och i lucka fem på Instagram. Beslutet kan ej överklagas och vinnarna betalar eventuell vinstskatt.

 

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*