augusti 24, 2019

Lucka 21

Som ni vet är vågen inte alltid det rätta mätverktyget när man vill förändra sin kropp. Då och då får vi höra att de vi pratar med känner sig omotiverade på grund av att vågen står still eller kanske ökar trots att de kämpar med kosten och träningen. Eftersom det är så många faktorer som spelar in hur mycket man väger så finns det smartare sätt att hålla koll på framstegen.

När vi arbetar använder vi oss av en 3d scanner som skannar in kroppen i datorn för att sedan mäta den i detalj. Vikt, fettprocent, bmi, volym, omkrets, yta och mycket mer. Du har kanske som mål att få större armar. Vi ser i datorn hur mycket överarmarna har vuxit i volym på x antal veckor. Om du känner att du har en känsla av att vara tyngre eller större men inte slarvat med kosten kan vi enkelt kontrollera det genom att jämföra kroppsvolymen från förra mätningen. Vi kan exempelvis även se din midja i genomskärning för att se hur den minskar i omfång när du går ner i vikt. Vi lämnar inget åt slumpen.

Vidare kan vi uppskatta ifall du har ökad risk för olika viktrelaterade sjukdomar och ta reda på hur mycket du behöver gå ner i vikt eller minska midjemåttet för att minimera risken. Dina resultat kan vi jämföra från gång till gång med snygga grafer, 3d- och silhuettbilder.

Mer information om våra mätningar kommer inom kort i våra sociala medier men till dess har två av er chans att vinna varsin scanning med ett uppföljningstillfälle. Mer er hem får ni resultatet från mätningen, ett personligt kostschema och träningsprogram att följa veckorna fram till uppföljningen.

Så här gör du för att tävla:

  1. Följ @atennmark och @philiplailani på Instagram
  2. Gilla dagens lucka på Instagram
  3. Kommentera på Instagram varför du vill vinna paketet med 3d scanning, kost och träningsprogram.
  4. Tagga tre vänner för att tipsa om vår julkalender.

Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnaren presenteras därefter i lucka 21 på Instagram. Beslutet kan ej överklagas och vinnarna betalar eventuell vinstskatt.,

Lycka till!

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*