augusti 24, 2019

Lucka 20

Ni hittar vår insamling här: Anna och Philip – Vit jul

Vi jobbar för andra året i rad dag och natt med att genom vår julkalender kunna ge något tillbaka till er följare för att visa vår uppskattning att ni följer oss i sociala medier. I vår julkalender vinner ni produkter, tjänster, upplevelser och mycket mer som vi själva tycker om och vill dela med oss av.

Idagens lucka är det dags för oss alla att hjälpas åt att ge något till alla barn i vårt land som får en klump i magen när julen närmar sig. Barn som aldrig får känna den där härliga julkänslan som många kanske tar för givet.

I Sverige lever fyra till fem barn per skolklass i hem där någon vuxen har en riskfylld alkoholkonsumtion. Många av dessa barn känner oro, inte glädje, när jullovet närmar sig. Hjälp oss att stödja Vit jul för att förändra julen till något bättre för så många barn som vi kan. Varje bidrag gör skillnad.

”När mammas kramar plötsligt känns annorlunda, när fasters skämt blir omöjliga att förstå eller morfar luktar konstigt – då står inte julen längre för något tryggt.”

Om barn nu tvunget ska ha ont i magen under julen så ska det vara för att de har ätit för mycket pepparkaksdeg – inte för att de är oroliga för att mamma eller pappa ska dricka för mycket.

Vi ber dig som öppnat dagens lucka att ägna en tanke åt alla barn som har det extra tufft kring julen och bidra med ett valfritt belopp till Vit jul som är en kampanj initierad av nykterhetsrörelsens fyra organisationer.

Vi har startat en insamling där vi ska nå 20.000 kr innan 26 december. Vi skulle bli jätteglada ifall ni vill hjälpa till genom att bidra med en valfri summa ni med, stort som litet, allt gör skillnad.

Ni hittar vår insamling här: Anna och Philip – Vit jul

Under julen 2016 nådde Vit jul 8 900 barn genom sina aktiviteter. 8 900 barn som fått känna att julen är deras, och bara deras.

Klicka in i vår insamling ovan för att se hur mycket vi kommit upp i just nu och glöm inte att dela i dina sociala medier för att få så stor spridning som möjligt.

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*