december 19, 2018

Lucka 2

Oavsett vad man har för mål med träningen är det viktigt att man ger kroppen den näring den behöver för maximal återhämtning. Det är inte alltid lätt att få i sig rätt mängd protein, omega-3 osv från kosten och då kan man enkelt komplettera med kosttillskott.

Delta Gyms egna märke Delta Nutrition är svensktillverkade högkvalitativa produkter fria från aspartam, laktos och gluten. Beroende på hur vår kost ser ut använder vi oss av flera olika produkter. Supreme Whey 100 är det godaste proteinet på marknaden att blanda i gröten som exempel. Idag är det dags att låta två av er vinna varsitt paket med våra favoritprodukter till ett värde av 1100 kr. Det blir två vinnare som vi tror kan ha nytta av tillskotten i sin resa mot sitt mål.

Nedan kan ni läsa om produkterna som ingår i dagens vinst:

XTREME RIPPED är ett potent viktminskningstillskott som ökar dina energinivåer för att optimera träningsförutsättningarna under lågkaloridiet!

 

SUPREME PWO – Den nya generationens PWO från Delta Nutrition. Högeffektiv prestationshöjare med bland annat koffein, beta-alanin, betain och agmatinsulfat.
OMEGA-3 är ett kosttillskott med nyttig fiskolja i kapselform. Innehåller de långkedjade fleromättade fettsyrorna EPA och DHA.

 

ZMA+ Night System – Balanserad och innovativ ZMA-produkt. Ger positiva effekter på dina träningsresultat såväl som din sömn.

 

SUPREME WHEY 100 är ett högkvalitativt proteintillskott från det uppskattade varumärket Delta Nutrition. Proteinet kommer från ultafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat, som förutom ett högt BCAA-innehåll även har ett extremt snabbt upptag. Detta gör det till ett självklart val för den som vill stimulera muskeltillväxt och återhämtning efter träningen.

 

SHAKER med skruvlock och löstagbart galler.

Så här deltar du i tävlingen som idag är på Instagram.

Vi väljer tillsammans med Delta Nutrition ut två vinnare som får varsitt paket skickat till sig med posten.

  1. Följ våra konton @atennmark och @philiplailani.
  2. Gilla dagens lucka på våra Instagram. (publiceras på morgonen)
  3. Skriv i kommentarsfältet hos Anna och Philip vad du har för mål med din träning.
  4. Tagga minst 2 vänner, gärna fler som du vill tipsa om vår kalender i en egen kommentar.

Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnaren presenteras därefter här i magasinet och i lucka ett på Instagram. Beslutet kan ej överklagas och vinnarna betalar eventuell vinstskatt.


Dagens vinnare är: @calippo95 och @ericaj87.vimedbarn.se. Stort grattis till er!

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*