augusti 24, 2019

Lucka 19

Vitaprana är för dig som söker ett tryggt, enkelt och pålitligt alternativ för att både må bra och ta hänsyn till miljön. Vitaprana är kosttillskott och livsmedel gjorda på renast möjliga råvaror och med naturens alldeles egna näringsämnen och smaker.

Råvaror som de letat noggrant efter runtom i världen för att kunna hämta dem från odlare och leverantörer med lika höga ambitioner som vi i Sverige har när det gäller hållbar hälsa, miljö och framtid. Vitapranas produkter är inte bara fria från tillsatt socker och syntetiska sötningsmedel, färg- och smakämnen utan de flesta av våra produkter är även fria från soja, gluten och laktos. Allt för att göra det enkelt för alla att välja det naturligt goda alternativet. Med omsorg och livsenergi direkt från naturen.

Vi har i dagens lucka i samarbete med Vitaprana och Bodystore satt ihop ett exklusivt paket med produkter vi gillar som två av er kommer att vinna och få hemskickat med posten. Här är produkterna som paketet innehåller:

Organic Coconut Oil från Vitaprana är en ekologisk, kallpressad kokosolja som har en naturlig doft och smak av tropisk kokos. Rik på nyttiga MCT-fettsyror!

Organic Peanut Butter från Vitaprana är ett ekologiskt jordnötssmör tillverkat av 100% jordnötter – utan tillsatt salt och socker!

Vitaprana Organic Chia Seeds – Nyttiga frön med ett högt omega-3- och fiberinnehåll som är perfekta till salladen eller i en smakrik pudding.

Rent acaibärspulver från Vitaprana. Acai Berry Powder är näringsrikt, mättar bra och väldigt gott att blanda i gröt och smoothies.

Vitaprana Magnesium ligger i veganska ekologiska kapslar som innehåller magnesium från en organisk källa och har mycket god biotillgänglighet. Magnesium bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning.

Stenmalda sötmandlar utgör vårt ekologiska mandelsmör,  garanterat näringsrikt spread!

12-pack! Organic Raw Bar från Vitaprana är en raw, glutenfri och 100% ekologisk bar. Den innehåller endast råkostingredienser och är helt utan tillsatser.

Ekologiska och GMO-fria hampafrön från Vitaprana. Organic Hemp Seeds är mättande, näringsrika och har en fantastiskt god smak.

Vitaprana Iron innehåller järn från en organisk källa och har mycket god biotillgänglighet. Vitaprana Iron ligger i veganska ekologiska kapslar och ger 20 mg elementärt järn per rekommenderad daglig dos.

Ekologisk och pulveriserad macarot från Vitaprana. Organic Maca Powder har ett brett näringsspektra och ett högt innehåll av nyttiga fibrer.

Så här deltar du i tävlingen som idag är på Instagram.

Vi väljer tillsammans med Bodystore ut två personer som vinner varsitt paket med alla produkter ovan.

  1. Följ våra konton @atennmark, @philiplailani
  2. Kommentera på Instagram varför just du vill vinna paketet till dig eller någon du tycker om.
  3. Tagga tre vänner för att tipsa om vår julkalender.

Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnaren presenteras därefter i lucka 19 på Instagram. Beslutet kan ej överklagas och vinnarna betalar eventuell vinstskatt.

 

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*