augusti 24, 2019

Lucka 17

bookds

I dagens lucka har vi satt ihop ett bokpaket med böcker vi gillar. Som vanligt drar vi två vinnare som får njuta av många timmars fördjupande i allt ifrån kost, träning till mental träning och yoga. Läs själv eller ge bort som present till en vän.

Böckerna som paketet innehåller kan ni läsa mer om nedan:

hjarnstark-hur-motion-och-traning-starker-din-hjarna

 

Hjärnstark
I Hjärnstark visar Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken Hälsa på recept, vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en mental ”uppgradering”. Du får lära dig vad det beror på och du får konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.

 

Lofsans underverk
Många kvinnor lider i det tysta av problem med bäckenbotten. Sällan lyfts den delen av kroppen fram, annat än i samband med graviditet och förlossning.

Boken ger konkreta tekniker för hur du kan träna upp din bäckenbotten på ett effektivt och lättförståeligt sätt. Den ger kunskap, träningsprogram och inspiration i en och samma bok. Genom träningen kan du få plattare mage, ökad sexuell njutning, bättre hållning samt åtgärda inkontinens.

Stark som en björn snabbare än en örn
Kalle Zackari Wahlström är före detta webdesigner med ostbågedammiga händer numera programledare, föreläsare och hela Sveriges träningsguru. I sin andra bok fortsätter hans korståg för att få Sverige att förstå att träning är lätt och kul (och att en måste göra det typ varje dag).

Blodsockerkoll på 8 veckor
Med Blodsockerkoll på 8 veckor har Michael Mosley hjälpt åtskilliga människor att få snabba resultat både på diabetes typ 2 och övervikt. Nu kommer kokboken som ger dig ett stort antal välsmakande recept som bygger på samma principer: välbalanserad medelhavskost med få kalorier och få kolhydrater. Helt enkelt det perfekta upplägget för dig som vill ta kontroll över ditt blodsocker och insulin, och snabbt se resultat.

Paolos Yoga
På sitt karakteristiska sätt delar Paolo med sig av sin yoga. Det handlar inte om rökelse, sanskrit och mantran, utan om vikten av andning, fokus, kroppskännedom och tålamod. Genom att förstå och kunna kontrollera din andning i övningarna kommer du att uppleva de positiva effekterna av djup stretching, och då kommer även styrkan, smidigheten och lugnet.

Paolos yoga öppnar en dörr för dig som aldrig provat yoga och kanske en annan för dig som redan är utövare.

Food Pharmacy kokboken
Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också).

Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.

Sött och gott
Sött och annat gott!
 är en naturlig fortsättning på Katrins debutbok Dags att bli smal!, där hon berättade om hur hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF. Det Katrins läsare mest har efterfrågat är mer om bakning, godsaker och inte minst vad man kan snaska på till Melodifestivalen när man valt LCHF som diet och livsstil.

Sött och annat gott! innehåller recept på allt från kanelbullar och prinsesstårta till pizza och ostknäck. De två gemensamma nämnarna är ”LCHF” och ”supergott”. Katrins andra bok handlar även om hur man behåller sin målvikt när man väl nått den – hur man ska tänka, träna och motivera sig själv för att inte falla tillbaka på ohälsosamma kolhydrater igen.

 

 

Så här deltar ni i tävlingen som idag är på Instagram:

Vi väljer två vinnare som får varsitt bokpaket med titlarna ovan (värde ca 1100 kr).

  1. Följ våra konton @atennmark och @philiplailani på Instagram.
  2. Gilla dagens lucka på våra Instagram.
  3. Kommentera på Instagram varför du vill vinna det inspirerande bokpaketet vi satt ihop till dig själv eller någon du tycker om.
  4. Tagga minst tre vänner i kommentaren för att tipsa om vår julkalender.

Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnaren presenteras därefter i lucka 17 på Instagram. Beslutet kan ej överklagas och vinnarna betalar eventuell vinstskatt.,

Lycka till!

Vi använder oss av Tradedoubler vid länkningen till titlarna på Adlibris i artikeln.

 

VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA I FORM

Bli den första att kommentera

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att visas.


*